Я від сьогодні служу водночасчортові й богу.
Дайте дорогу, братчики, раз.
Дайте дорогу.
Я не боюсь ні погроз, ні образ.
Тільки – потроху.
Навіть від вас.
Але, братчики, раздайте дорогу.
Сказ не минає –хитнувся каркас –валить “епоху”.
Може, й не час,але, братчики, раздайте дорогу.
З вами лишається “дороговказ”.
Пересторогуявить безглуздий крах напоказ,врешті, й дорогу, яка про запас.
Дайте дорогу.