За мотивами І. Губермана
Принадні чоловічі зваби,
та каже мудрість вікова,
що світ тримається на бабах,
їх крихкість — маска бойова.
Оригінал
А мужикам понять пора бы,
напрасно рты не разевая,
что мирозданья стержень — бабы,
чья хрупкость — маска боевая.