Почапали каченятата по чаполоті,каченята-чапенята:сухо нам у роті.
В білих льолях сплять лілеї,чапленя на чатах.
Ці лілеї — дрімолеї,а ми — каченята!
Свого дядька ми приспали,і тата, і маму,діда-качура поклалиспати в красноталу.
А самі, хоч далеченько,чаппо чаполотідо води, до водиченьки —сухо ж нам у роті!1970