Несподівана хвороба причепилась до Луки:
На лопатках появились невеличкі бугорки.
До лікарні їде хворий.
Швидко скинув сорочки.— Подивіться, на лопатках появились
Лікар знизує плечима: що воно за дивина?— Ви п’єте?— Не пив ніколи ні горілки, ні вина.— Часто курите?— Ніколи і не нюхав цигарок.— А з жінками як?— Ну що ви?!
Ненавиджу всіх жінок.— Ну, тоді, — промовив лікар, — зрозуміло, в чому суть.
Це у вас уже на спині крила ангельські ростуть.