Познайомився з лісом, травою, грозою,
І на лапах моїх доцвітає весна.
Походив по снігах, понапивався водою,
Понаслухав рушниць – їм немає числа.
Вийшла з дому зоря й піднімає вітрило,
Степ з лиманом лягли – ждуть вітрило
З-поза хмари на вечір дощем засвітило
То вже я народивя при дубовій
Познайомились дні, день за днем за собою,
Невелике життя засміялось і –
І тече далина, як ріка за сосною,
І в Сашковому зошиті il a neige…1976