Сніг приліг на землю, льольо,
Притуливсь до тебе я,
І гойднулась біля
Новорічна ніч
Йди додому, старший боле,
І малому накажи,
Не дивіться нам
По той бік, де ніч лежить.
Може бути, що й не
Того щастячка і нам,
Але тепло пахне
Молодим своїм
Ти б сказала: не
Ні мороз, ні заячня,
І душа твоя не знає,
Де твоя, а де
Спи і слухай: вітер
То в діброви, то з
З Новим роком, з новим
Вас, гіркото, вас, любов!1974