Дощі холодні наступають,
У вирій птахи відлітають.
Летять у теплії края,
Летять вони через моря.
І я хотів би стати птахом,
У вирій з птахами летіти.
В пташиний край летіти разом,
І там щасливо в мирі жити.
А там у теплому краю,
Зустрів би пару я свою.
Свою любов, моє кохання,
Якби ж збулось моє бажання.
Хочу знайти свою лебідку,
Щоб обігріть своїм теплом.
Подарувати щастя й ласку,
Та обійнять своїм крилом.