Я сьогодні чергував уденьі проминув лілові
Що після
І замість того щоб привітать прекраснев той мент
Я будував храми.
У вікно я бачив золоті плями і срібні
Що впали в
Пастель олія акварель в моїй душі
А захід
Дощ пройшовякось несміливо зникли незадоволені
Танучим громом.
Ах як було тоді, що було тоді над
В тій панорамі?11.
VI. 1916.
Владивосток