За мотивами І. Губермана
Цей зловісний вітер перемін --
Він такий крутий максималіст,
Що міняє форму у жінок
І міняє чоловічий зміст.
Оригінал
Ах, ветер времени зловещий,
причина множества кручин!
Ты изменяешь форму женщин
и содержание мужчин.