Всі люди жорстокі і злі,
Вони немов троянди в попелі .
Шипи колючі пускають ,
І про доброту забувають .
Завжди на нервах у людей грають,
І що боляче роблять ,навіть не знають.
Скажіть ,що в них в голові мішають ,
Що інших вони не помічають ?
Сміються завжди, і кричать,
А може досить ? Треба вам мовчать !!!