Часто
В тиші фронтовій,
Як далеку пісню,
Чую голос твій.
Це було далеко,
Це було давно.
Ще як в
Ми пили вино.
Наливала
Із барильця нам.
Саша моя,
Сашенька
Душі пополам!
Різні наші мови,
Почуття одні.
Серце
В мене й на війні.
Й досі вечорами,
Коли стихне бій,
Як далеку пісню,
Чую голос твій.1944,
Херменешти