На
Впали роси,
Гейби перли,
Заясніли,
І
Сходить
Із-за гаю,
На
Ясні лучі,
На росинки
Ті
І цілує їх,
І гріє,
І
Чи ж воно не розуміє,
Що лучами,
Як мечами,
Їх загубить?
І розбилися
Білим
Не дивилось сонце ясне,
Як краса перлова гасне,
Плило
З
Х
Й,
З
У
І
Я”