І Паганіні і
Схиліться до душі
Бо почуття такі
Бо почуття такі
Мені їх в звуки вилить
В акорди срібні
Щоб осягнуть високе
Щоб ними землю
Я жду ідіть ідіть
Сонат величних
Візьміть душі моєї
І понесіть їх од
Де пробувають ваші
Де царство смілих смілих
Я жду я жду тебе
В надії теплій і журній.2.
II. 1913.
Київ