Знов осінь стукає у скельце і мертві спогади на серці, стають сильнішими, ніж я. Холодною стає погода, на серці дивна прохолода, заснула злість уже моя. Я болі вже не відчуваю, я загартована, та знаю, що біль не втихне аж тоді, коли минуле я забуду, коли я просто жити буду. А мертві спогади мої - Лиш притупляться,притупляться, але зі мною все ж лишаться, то спутники мої в житті, І в ніч безмісячну і темну, лиш двоє не заснуть напевно - це я і спогади мої.
Other author posts
Моєму нерозділеному коханню
Весною першою окрилена душа навчилася літать. Моє кохання нерозділене, то звідки ж можна тебе ждать? Прийшла весна як юна дівчина і пробудила все од сну. І знов земля стоїть уквічена, назустріч я весні іду. Іду назустріч їй окрилена, на свіжий зап...…
Душевний лист
І знов папір рясніє крапками, Не хочу більше ставить ком. Слова згоріли з недопалками І загасилися вином. І знову в ранішньому мареві Я відчуваю п"яний дим. Закуте небо синє хмарами, Самотнє небо.Що за ним? Застигло все життя в буденності, Мов дов...…
Разрушенье
Разбитые души осколки, Разбитые мечты. Как будто острые иголки Колят изнутри. Разбились все мечты о скалы, Только грусть. А времени осталось мало. Не вернусь, Я не вернусь в мечту обратно, Изменюсь. Уйдёт доверье безвозвратно - Ну и пусть. В моей ...…
Точка невозврата
Уйдя за линию заката, Меняя страны, города, Минуя точку невозврата - Не возвращайтесь никогда! Хотели лучше жить - живите, Ведь с Вашим прошлым мост сожжен. Но даже в снах не приходите, Чтоб не тревожить чуткий сон. Не задевайте за живое, Не раньт...…
Comments
You need to be signed in to write comments