І все.
І хмари.
І нічого.
По хмарах тінь від літака.
Мов і не грілася ще
В моїй руці твоя рука.
Іще ловлю той сон губами,
Спиваю вранішні вуста,
А вже навпіл нас
Безжальні лопаті гвинта.
Той вітер, що під двигунами,
Тебе ж погасить, як свічу!
А я між нами — і не нами
Листком обірваним лечу…