Рассказ о том, как человеку возвращаются все его деяния. (Українською)
Other author posts
Йдемо до посту.
Вірш Галини Потопляк, що зачіпає деякі, часом непомітні аспекти нашого посту. …
І мертвим і живим і ненародженим братам
Одна з найвідоміших поем У "Кобзарі". Що на мою думку є дороговказом, як сьогодні, так і в минулі століття для братів українців на шляху до щастя у нашому краї. …
"Ну що Тарасе..."
Вірш української поетеси Галини Потопляк. …
Ціна відкуплення
Поучительная притча об выкуплении человечества Сыном Божьим у дьявола. На украинском языке. …
Comments
You need to be signed in to write comments