Чорний шоколад і міцна кава...
Смак самотності в столичному кафе.
Яскравим кольором змальовує її уява
Його присутність,посмішку,проте...
Проходять мимо всі безцінні миті.
Мов кадри з кінофільму про життя.
Несуться спогади,немов несамовиті,
Вона ж свій розпач допиває до кінця.
Без поспіху...Задумливо,в мовчанні.
З легким відтінком фальші на губах.
Ось так...побічна дія від кохання...
Ось так...побічна дія від життя...