Отец и Сын
Законы Природы ,
Законы добра ,
Законы света ,
Законы любви ,
Законы Семьи,
Законы Радости ,
Законы счастья ,
Законы ,
И нет несчастий ,
Законы мечтаний ,
Законы рая ,
Законы Родной Стаи ,
Законы крови ,
Законы добра ,
И Неугасаемой воли .
Пусть сердце отца и сына ,
Стучит долго доле .
Дмитриев В,В
2019
Padre e figlio
Leggi della natura,
Leggi del bene
Leggi di luce
Le leggi dell'amore
Leggi sulla famiglia,
Leggi della gioia
Le leggi della felicità
leggi,
E non c'è sfortuna
Le leggi dei sogni
Leggi del paradiso
Le leggi del pacchetto nativo,
Leggi sul sangue
Leggi del bene
E volontà inestinguibile.
Possa il cuore di padre e figlio
Bussa una lunga parte.
Dmitriev V, B
2019
Father and son
Nature laws ,
Laws of good
Laws of light
The laws of love
Family Laws,
Laws of Joy
The laws of happiness
Laws ,
And there is no misfortune
The laws of dreams
Laws of Paradise
The laws of the Native Pack,
Blood laws
Laws of good
And unquenchable will.
May the heart of father and son
Knocks a long share.
Dmitriev V, B
2019
Πατέρα και γιος
Νόμοι της φύσης,
Νόμοι του καλού
Νόμοι φωτός
Οι νόμοι της αγάπης
Οικογενειακοί νόμοι,
Νόμοι της χαράς
Οι νόμοι της ευτυχίας
Νόμοι
Και δεν υπάρχει ατυχία
Οι νόμοι των ονείρων
Νόμοι του Παραδείσου
Οι νόμοι του Native Pack,
Νόμοι για το αίμα
Νόμοι του καλού
Και θα χαλαρώσει.
Μήπως η καρδιά του πατέρα και του γιου
Χτυπά ένα μεγάλο μερίδιο.
Dmitriev V, Β
2019
Padre e hijo
Leyes de la naturaleza,
Leyes del bien
Leyes de la luz
Las leyes del amor
Leyes familiares,
Leyes de la alegría
Las leyes de la felicidad
Leyes
Y no hay desgracia
Las leyes de los sueños
Leyes del Paraíso
Las leyes de la manada nativa,
Leyes de la sangre
Leyes del bien
Y voluntad insaciable.
Que el corazón de padre e hijo
Golpea una parte larga.
Dmitriev V, B
2019
אב ובן
חוקי הטבע,
חוקים טובים
חוקי אור
חוקי האהבה
דיני משפחה,
חוקי שמחה
חוקי האושר
חוקים
ואין מזל
חוקי החלומות
חוקי גן העדן
החוקים של חבילת הילידים,
חוקי דם
חוקים טובים
ורצון בלתי ניתן לסגירה.
יהי רצון לב אב ובנו
דופק נתח ארוך.
דמיטריב החמישי, ב
2019
Հայր և որդի
Բնության օրենքներ,
Օրենքների լավը
Լույսի օրենքներ
Սիրո օրենքները
Ընտանեկան օրենքներ,
Ուրախության օրենքները
Երջանկության օրենքները
Օրենքներ
Եվ դժբախտություն չկա
Երազների օրենքները
Դրախտի օրենքները
Մայրենիի փաթեթի օրենքները,
Արյան օրենքները
Օրենքների լավը
Եվ անկոտրում կամք:
Թող որ հայրը և որդին սիրտ ունենան
Թակում է երկար բաժինը:
Դմիտրիև V, Բ
2019 թ
https://www.youtube.com/watch?v=ChcR2gKt5WM