Her clothes were almost off;
Outside, a curious
Beat a branch at the
To see what it could see.
Perched on my enormous easy chair,
Half nude, she clasped her hands.
Her feet trembled on the floor,
As soft as they could be.
I watched as a ray of pale light,
Trapped in the tree outside,
Danced from her
To her breast, like a fly on a flower.
I kissed her delicate ankles.
She had a soft, brusque
That broke into shining crystals - A pretty little laugh.
Her feet ducked under her chemise;"Will you please stop it!…"But I laughed at her cries - I knew she really liked it.
Her eye trembled beneath my lips;
They closed at my touch.
Her head went back; she cried:"Oh, really!
That's too much!"My dear,
I'm warning you…"I stopped her protest with a
And she laughed, low - A laugh that wanted more than this…Her clothes were almost off;
Outside, a curious
Beat a branch at the
To see what it could see.
Original
Première Soirée"- Elle était fort
Et de grands arbres
Aux vitres jetaient leur
Malinement, tout près, tout près.
Assise sur ma grande chaise,
Mi-nue, elle joignait les mains.
Sur le plancher frissonnaient
Ses petits pieds si fins, si fins- Je regardai, couleur de
Un petit rayon
Papillonner dans son
Et sur son sein, - mouche ou rosier- Je baisai ses fines chevilles.
Elle eut un doux rire
Qui s'égrenait en claires trilles,
Un joli rire de
Les petits pieds sous la
Se sauvèrent : "Veux-tu en finir !"- La première audace permise,
Le rire feignait de punir !- Pauvrets palpitants sous ma lèvre,
Je baisai doucement ses yeux :- Elle jeta sa tête
En arrière : "Oh ! c'est encor mieux !..."Monsieur, j'ai deux mots à te dire..."- Je lui jetai le reste au
Dans un baiser, qui la fit rireD'un bon rire qui voulait bien.....- Elle était fort
Et de grands arbres
Aux vitres jetaient leur
Malinement, tout près, tout près