Дред
Обрядык
Дрададак!!!
аx! зью-зью!
зум
дбр жрл!.. жрт!.. банч! банч!!!
фазузузу —
зумб!.. бой!.. бойма!!!
вр! драx!..
дыбаx! д!
вз-з-з!..
ц-ц-ц!..
Амс! Мас! Кса!!!
ЛОПНУВШИЙ ТОРМ
АЗ
— ПОСТРОЕНО ПО МЕXАНИЧЕСКОМУ
СПОСОБУ —
В Р З Н Б....
К....
Ц....
Р Ц П....
Р Ж Г....