У світі загубився спокій,
Безчестя править майже скрізь
Ти підставляв обидві щоки,
Колись.
Колись і ти поставив руку
На непідставлене плече...
І була тиша, а ні звуку.
Пече.
А листопад гойдає віти,
Відволікає від біди.
І дуже хочеться летіти.
Куди?
02.11.2015 року