Зайшов Мусій у ворота, хилиться од вітру.— Оце на трьох, — каже жінці, — хряпнули півлітру.— Та як же ви втрьох сп’яніти з пляшки примудрились?— Дуже просто, дорогенька: двоє не явились.
1 min read
СлушатьНа трьох
0
0
48
Give Award
Павло Глазовий
Стихи Павло Глазовия. (30 августа 1922 — 29 октября 2004) — советский и украинский поэт-юморист и сатирик. Автор стихов: Невинна душа, Слонячий …
Other author posts
Вередливий гість
Умовля свого сусіда скупий Опанас:— Покуштуйте огірочки, вони гострі в нас Той спідлоба поглядає, дметься і сопе:— Краще буду їсти сало, хоч воно й тупе …
Давня звичка
Три машини біля двору різко зупинилися Із машин мужчини вийшли, дідові вклонилися, Привітались та й питають:— Як ви поживаєте Заглядаєте до клубу…
Обмова
На розпеченому пляжі лає даму дама:— Та яке ж це виховання Та яка ж ви мама Та скажіть же ви що-небудь вашому синочку Він же кидає грязюку на мою сорочку…
Читака
Чоловік у книгах рився з ранку й до обіду Жінка вийшла із квартири й мовила сусіду:— Ти в пивну не клич Івана, він за ум узявся Все читає та читає, книгами обклався А сусід собі подумав: — Значить, все в порядку…
Comments
You need to be signed in to write comments