Зайшов Мусій у ворота, хилиться од вітру.— Оце на трьох, — каже жінці, — хряпнули півлітру.— Та як же ви втрьох сп’яніти з пляшки примудрились?— Дуже просто, дорогенька: двоє не явились.
1 min read
СлушатьНа трьох
0
0
48
Give Award
Павло Глазовий
Стихи Павло Глазовия. (30 августа 1922 — 29 октября 2004) — советский и украинский поэт-юморист и сатирик. Автор стихов: Невинна душа, Слонячий …
Other author posts
Нервовий Бог
Раз бабуся в піст Сиділа Ніхто, — дума, — не побачить, Нікого ж нема…
Вередливий гість
Умовля свого сусіда скупий Опанас:— Покуштуйте огірочки, вони гострі в нас Той спідлоба поглядає, дметься і сопе:— Краще буду їсти сало, хоч воно й тупе …
Бублик з маком
Принесла з базару бабка бублика онучку — Я гостинчика купила, — тиче йому в ручку Дід схопився: — Де купила Десь не в магазині…
Зразковий муж
З перського Колись мулла у мечеті сказав: — Мусульмани Хто не мириться з жоною, хай з підлоги встане Повставали, не гаючись, аллахові діти…
Comments
You need to be signed in to write comments