Кінчаючи цієї книгиспівні, п’янливі сторінки,не думай, друже, що у них ягоріти зможу крізь віки.
Із поривань, натхнень, одчаюостанеться лиш попіл мрій.
Бо ж пам’ятник крихкий лишаютурботі й радості своїй.
Кінчаючи цієї книгиспівні, п’янливі сторінки,не думай, друже, що у них ягоріти зможу крізь віки.
Із поривань, натхнень, одчаюостанеться лиш попіл мрій.
Бо ж пам’ятник крихкий лишаютурботі й радості своїй.