У садочку пригорнулась Галя до Кузьми.— Як Ромео і Джульєтта, будем жити ми.
А Кузьма очима блима: — Думала б
Ну при чому тут Ромео, коли я Кузьма?
Трохи згодом Галя далі розвиває план:— Будем жити, як Людмила і її Руслан.
А Кузьма сопе сердито: — Не годиться теж.
Ти ж Галина, не Людмила.
Юринду плетеш.— Ну, а як? — питає Галя впертого Кузьму,
А той каже: — Будем жити, як німий з Муму.