Помолимося за синів,
Які захищають Вітчизну,
Хай Бог дасть здоров"я їм.
За тих, хто в бою загинув
Помолимось щиро теж,
Хай душі безсмертні їхні
У райський сад забере
Всевишній, щоб сяяли вічно,
Мов яснії зорі вночі,
І сонцем світили вранці.
А поминальній свічі
Горіти, як пам"яті нашій.
2015 р.