I called my Emptiness with your Name
And now you are everywhere
You are in my lonely walks
In my stupind talks
You are in my work
In my dance
You are in t-shirt
I put on the fence
Before it was just chronic pain
But till we meet it wears your Name
1 мин
СлушатьBitter sweet
0
0
35
Подарок
Другие работы автора
To my son
Sin yu wr brn I was nvr aln I am yur Mthr Yu ar my Sn…
Самое важное
Знаешь,мам, Я замечать все чаще стала, Многих вещей не начать сначала. Как оторванный ломоть,…
Black or white
Blak r Whit Shaw Light ? Yu n t hs a si. B th Bright,…
14 строк 65 слов 1 минута Life choices or someone's like it hard
Only yu hsing th ps Whr is ass an whr is ns Only Yu hsing th way Will it b rap r yu will just play…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий