Не говори, не
Про світанковий яр,
Там сплять прощання
Під вибухами хмар.
Бродили щастям дні
З тобою у маю,
І на багнети
Я кинув юнь твою.
Я плескав небо мрій
На твій дівочий
І жаль мені, що я не
Спалить тебе в полях.
Не говори, не
Про світанковий яр,
Там сплять прощання
Під вибухами хмар.1960