Твае вочы бачылі смерць,
Нараджэнне,
Каханне
І ў ім расчараванне.
Твае вочы звыклыя да падобных рэчаў.
Але ўсё роўна іх неша пячэ -
Гэта надзея і вера ў сапраўднае.
Твае сэрца усё так жа верыць у каханне,
Твая душа поўная надзей.
Ці бывае так у жыцці,
Што усё дакладна добра?
Ці гэта няздзейсная мара?
Так, ці не, ты ня ведаеш
Але на мару ты маеш права.