Біля річки широкої розцвіла калина,
Зустрічала свою долю молода дівчина,
А калина веселенько віти нахилила,
Там дівчина чороока косу розпустила.
Світить місяць над річкою, світить, ясно сяє,
Мене милий поцілує - серце завмирає.
Ті зелені верболози стоять над рікою,
А дівчина закохана в хлопця молодого.
Мій коханий, подивися, впали білі роси,
Цвіт калини приколола дівчинонька в коси,
Той хлопчина синьоокий дівчину кохає,
Щовечора йде до неї у верби чекає.