The apparition of these faces in the crowd;petals on a wet, black bough.
1 мин
СлушатьIn A Station Of The Metro
0
0
67
Подарок
Ezra Pound
Ezra Weston Loomis Pound (30 October 1885 – 1 November 1972) was an expatriate American poet and critic, a major figure in the early modernist p…
Другие работы автора
Grace Before Song
Lr G f havn that with mry ight Th'altrnat prayr whl f th night an light Etrnal hath t th, an in whs sight Our ays as rain rps in th sa surg fall, As bright whit rps upn a lan sa Grant s my sngs t this...…
Song of the Bowmen of Shu
Hr w ar, piking th first frn-shts An saying: Whn shall w gt bak t ur untry Hr w ar baus w hav th Kn-nin fr ur fmn, W hav n mfrt baus f ths Mngls…
The Tree
I st still an was a tr ami th w, Knwing th truth f things unsn bfr; Of Daphn an th laurl An that g-fasting upl lthat grw lm-ak ami th wl…
The Bath-Tub
As a bathtub lin with whit prlain, Whn th ht watr givs ut r gs tpi, S is th slw ling f ur hivalrus passin, O my muh prais but-nt-altgthr-satisfatry lay…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий