Любов - то є пропаща сила!
Сьогодні закохавсь, а завтра ти на дні...
Ума тут логіка безсила,
Тут серцем чують ! Як вві сні...
Тут підсвідомого реалі, буття уже втрачає сенс
Безумства довгі магістралі, мільйони та мільярди герц..
Кохання це є сон-війна, безмежне щастя й люте горе!
Це божевілля ,й мить добра, шизофренія та безкрає море.
Любов це є твої уста , і твої очі пречудові ...
Ти зводиш розум без вина , моя чарівна люба зоре!