16 січня, четвер 2015 р.
Я буду тебе чекати,
Чого б це мені не коштувало!
Мені байдуже,
Нехай проходять роки,
Змінюється час.
На вулиці осінь
Чи зима,
Я буду тебе чекати.
Навіть, якщо мені бракне сил,
Я ніколи не втрачу надію.
На те, що ти прийдеш,
Заглянеш в мої очі
Сповнені надії,
І залишишся зі мною
До кінця свого життя.