1 січня, неділя (2012 р.)
21:15
Ти кажеш просто встати і піти,
Перетерпіти, перехворіти
Всім, що зв'язувало нас колись,
І що нагадує про себе досі.
Ти кажеш просто встати і піти
Без сліз, образ й емоцій.
А ти колись задумався, питав,
Що моє серце хоче?
Збірка віршів "Промінь надії. Щоденник однієї панянки."