Вітаю Всіх!
Будьте кохані і закохані!
ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
(Акровірш)Д ень Святого Валентина для Л юбові - рай, не завадить зимна днина, Я к в душі - розмай! Наче зілля З аговірне, зачарує вмить, А в крові вином не зрілим зашумить. К ращий день шукати годі, О пір - не для них, Х ай панує ще негода, А їм - сніг як сміх, Н е нудьгують, И не зітліють люблячі серця, Х ай кохаються й прямують до… вінця!