Скромношћу ткам мрежу пријатељства
ширим је на све стране да их похватам
желим имати праве пријатеље у животу
зато ћу да их нађем и све од себе да дам.
Имам невидљиву ауру скупоцијеног блага
драгог камења, сувог злата и дијаманата
искреност, правда и љубав су ми водиље
којим ћу пријатељима отварати сва врата.
Да им у домове свјетлост Сунца донесем
да им радост и срећа у срца уђе свима
да им се душа озари и лице развесели
колико год да мојих пријатеља свуд има.
Расути по бијелом свијету као цвијеће
нека свуда украшавају нашу Планету
ништа у нашим животима нема љепше
него имати пријатеља свуд по свијету.
Пријатељима у свијету шаљем и честитке
за рођендане и све празнике које они славе
имам невидљиву ауру, али и божанско име
прави пријатељи су ми, драгуљи око главе.