Байдужа до слів,
у яких є злість
що не варті сліз
чиїхось там стріл,
вороги мої -
ви сліпі самі,
бо у серці - Злість,
нижче моїх сліз
Байдужа до слів,
у яких є гній
що плямує всіх
істотних облич,
вороги мої -
ви глухі самі,
бо у язиці - Слово
вище ваших стріл.
©Альбіна Діденко
05.11.22
Картина - Роберт Картер