За мотивами І. Губермана
Талантам ні до чого пост і чин,
їх не цікавлять голі пересуди,
а ті, хто не дотягне до вершин,
навішують зірки собі на груди.
Оригінал
Таланту ни к чему чины и пост,
его интересует соль и суть,
а те, кто не хватает с неба звезд,
стараются навешать их на грудь.