Я не боюсь бунтівників,у мене з ними згода,я не покличу козаків,мені то невигода.
Як прийде збіжжя розбиратьіз хуторів голота,я вийду сам її стрічатьі розчиню ворота.
Беріть, везіть хоч на возах,я й сам ще навантажу,я лиш ва власних терезахмішечок кожний зважу.
Що ж, се товар якраз про вас,шановні «продуценти»,я певен, ви мені в свій часзаплатите проценти.
Сам грошей править не піду,
Я ж не лихвар-жидюга!
Вже я собі таких знайду,
Що зроблять се для друга.