Троє дівчат.
Йолька, Евка та Малина.
Та їхні розчарування у чоловіках.
Авторка - Ізабелла Сова.
Коротка історія про те які ж чоловіки йолопи, бовдури, виродки, наволочі, шмаркачі, падлюки, бахури, блягері, бурлаки, вилупки, гівноїди, дристуни, задолизи, збоченці, та що вже там суперові кавалери !
Малинку кинув Рафаель.
За те що не багатійка як здавалося на перший погляд.
Евка по життю Сальма Хаєк і таких бояться хлопці - чарівна, сексуальна, ех.
Йолька реалістка і її коханий начебто також реаліст.
Був.
Зрадив.
Закохався в іншу.
Та став романтиком.
Наворочення чи що ?!
Та все ж.
Дівчата не залишаться самотніми.
Одна познайомиться із судженим своїм на дискотеці і виявиться що той давно її знає, та чекав свого часу.
Ось як !
Друга віднайде свою половинку через навчання, і навіть вік не буде перепоною для двох люблячих сердець.
Третя поїде у мандрівку і підчепить якогось там іноземця, справжнього арт-мистецтва.
Тут головне не натрапити на біду яка може незаміжних дівчат перетворити у розлученок.
Бо ж не буває неправильної Любові, буває "невчасне" бажання змінити своє Життя на краще !
Раджу прочитати цю веселу оповідь та зануритися у Віру з серцем на довго.
Не бійтеся розчаровуватися у зовнішності.
Бажайте зачаровувати всіх своїм Змістом !
Та пам'ятайте:
"Усьому свій час".
Дзенькую бардзо.