Први плач и уздах први
највише што су могли дати
да носиш у себи њихове крви
дали су теби отац и мати.
Да уживаш у свом животу
да те срећа и здравље прати
да ти пруже љубав и доброту
то могу само отац и мати.
Када невоља над тобом кружи
онај ко може да те схвати
утеху искрену да ти пружи
то могу само отац и мати.
Једини на свету отац и мати
за све што су ти дали
не траже никад да им се узврати
зато им се од срца захвали.