Безумить грюкамирозривається метальскрипить ріже стальбрязкотах руйнуїверескливість машинитьлоскіт автоспівають шинисиренить зойкністьпохапливить тупотіннянезримлять крилатріпотігамір залізних експериментів.***
1 min read
СлушатьВірш “Безумить грюками”
0
0
75
Give Award
Семенко Михайль
Стихи Семенко Михайля. (31 декабря 1892 — 23 октября 1937) — украинский советский поэт, основоположник и теоретик украинского футуризма. Автор с…
Other author posts
Над рейдом
Бухта зачовнена й жвава Катери воду січуть Як стогнуть сирени і давлять Шумують гвинти у вирах…
Фальшивим тоном
Тремтячі тіні в душі І вона З нею — сум, а не радість німа, Невиразність мрій…
Вона
Вона мене оболесила, вона мене занадсонила Мені ж здавалось, що підійме мене до вершин Ах, невже вона навіки серце моє розореолила Ах, невже, невже тут мені кінець і загин…
Бажання “Чому не можна перевернути світ”
Чому не можна перевернути світ Щоб поставити все догори ногами Це було б краще По-своєму перетворити…
Comments
You need to be signed in to write comments