Докоряє дід старенький внукові малому:— Я, як був таким маленьким, не брехав нікому.
Засвітилися лукаво очі у хлоп’яти:— А як стали вже великим, почали брехати?
Докоряє дід старенький внукові малому:— Я, як був таким маленьким, не брехав нікому.
Засвітилися лукаво очі у хлоп’яти:— А як стали вже великим, почали брехати?