Ще нижче поклонись!
Ще кланяйсь, кланяйсь!
Вони здобутки всі зараз тобі дали
І Ігор, і Бальмонт, і Білий, і Чурляніс
Всі хором і ретельно так гули:
Семенко — кланяйсь, кланяйсь!— Ні, не схилюсь,
Смерть буде перемогою моєю,
Коли я буду сам,
А коли ні…4.
I. 1914.
Київ