Питається сина батько Опанас:— Ну так де ж твій табель за дев’ятий клас?— На деньок у мене попросив Марат.— А чого це раптом?— Каже, напрокат.
Учиться він класно, на “чотири” й “п’ять”.
Хоче моїм табелем предків полякать.
Питається сина батько Опанас:— Ну так де ж твій табель за дев’ятий клас?— На деньок у мене попросив Марат.— А чого це раптом?— Каже, напрокат.
Учиться він класно, на “чотири” й “п’ять”.
Хоче моїм табелем предків полякать.