Я люблю, коли в листя зеленедерева одягає весна,і під вітром хитаються клени,і співає в квітках далина.
Ще задумані далі безкраїзачаровують душу мою,коли жито в полях достигаєі зозуля кує у гаю.
І так гарно під небом глибокимна дніпрову дивитись блакить,як під вітру задуманим крокомжовте листя в садах
Ще люблю голубу й неозору,сонцебарвну снігів далинуі на шибках морозні узори,що нагадують серцю весну.