Іде дідок по столиці, де вогні реклами,
Мов жар-птиці-блискавиці, сяють над дахами.
Іде дідок та й читає рекламні поради:
Е В
Х
И Й
И!
Й
Т
І —
Е
И!
Е В
М
И,
Ь
С
Е Й
И!
Ь
И —
Е В
І!
Е
Ї
І
И В
Якщо будеш, — старий дума, — на таксі кататись,
Та торти собі купляти, та в Криму купатись,
Та літати літаками, щоб не гаять часу,
То якого ж тоді біса здаси в ощадкасу?”