the best often die by their own handjust to get away,and those left behindcan never quite understandwhy anybodywould ever want toget awayfromthem
1 мин
СлушатьCause And Effect
0
0
125
Подарок
Charles Bukowski
Henry Charles Bukowski (born Heinrich Karl Bukowski; August 16, 1920 – March 9, 1994) was a German-American poet, novelist, and short story writ…
Другие работы автора
Rhyming Poem
th glfish sing all night with guitars,an th whrs g wn with th stars,th whrs g wn with th stars I'm srry, sir, w ls at 4:30,bsis yur mthr's nk is irty,an th whrs g wn with th t ,th whrs g wn...…
Girl In A Miniskirt Reading The Bible Outside My Window
Sunay, I am ating agrapfruit, hurh is vr at th Russian Orthx t is arkf Eastrn snt,larg brwn ys lk up frm th Biblthn wn a small r an Bibl, an as sh rashr lgs kp mving, mving,sh is ing a...…
To The Whore Who Took My Poems
sm say w shul kp prsnal rmrs frm th pm,stay abstrat, an thr is sm rasn in this,but jzus;twlv pms gn an I n't kp arbns an yu havmypaintings t, my bst ns; its stifling:ar yu trying t rush m ut lik...…
So You Want To Be A Writer
if it sn't m bursting ut f yuin spit f vrything,n't it unlss it ms unask ut f yurhart an yur min an yur muthan yur gut,n't yu hav t sit fr hursstaring at yur mputr srnr hunh vr yurty...…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий