цілує місяць заспану сосну,
шепоче вітер пісню колискову.
Весь ліс чекає запашну весну,
щоб вкритись квітами й листками знову.
А зараз ще хурделиця кружля,
встеляє пухом захололе місто..
І сплять дерева,сосни і земля,
що вбрались в сніг,неначе у намисто.