пізно жити - зорі вже на схилі
нових звершень не чекайте, люди
йдіть додому, хвастайте Всевишніх
не чекайте на мою промову
"Всі ви смертні!", як господь говорить
і гріхи вам всім свої відомі
тож не гайте часу і моліть покірно
віку, грошей і інної здоби
вірте, вірте! каяття спасе вас
ангелів пришлють по ваші душі,
а помолитесь не лиш за себе,
то й розділять з вами вони ложе
мені краще у Вальгаллі буде
з Локі пить вино, кохатися
принесла я б вас всіх у жертву,
щоб одвічно з ними там зостатися